Elektrische Boxspringset – Mateo – Zeno – Antraciet – 180 x 200

1.999,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 55d9c543da5b Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Mateo – Zeno

Highlights boxspringset Mateo

Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt gebracht met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn voorradig in de vastheid medium en stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren allerlei hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd foutloos ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan tevens een medium tot behoorlijke bodem.

De box
Deze boxspring wordt gebracht met 2 pocketveren-boxen van 20 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het forse winst van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden dikwijls. Het pocketvering matras karakteriseert zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een laag van luxury-foam.

Verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog comfortabel een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een ontspannen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje aanvullende luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is gemaakt van hoge kaliber HR50 Koudschuim. De topper is om die reden zo’n negen cm hoog. De tijk van het topmatras is ontwikkeld van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mateo heeft een Zeno hoofdbord. Dit hoofdbord is in vier flinke vlakken opgedeeld, en heeft hierdoor een luxe en moderne uitstraling. Het hoofdbord is 122 cm hoog, is circa vijftien cm dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

122 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

71 cm

Denk ook aan...

-50%
249,00

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen