Elektrische Boxspringset Octavia – Antraciet – 160 x 200

1.769,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: e08eafd000d2 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset Octavia

 

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet zeldzaam vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, potentiele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een gloednieuw bed?

Een stijlvolle boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die briljant en warm aanvoelt. Deze boxspring is gefabriceerd met de meest gewaardeerde materialen om een propere nachtrust voor jou te garanderen! 

Verstelbaar
Dit bed is elektrisch verstelbaar. Zo kan je nog handig even een boek lezen of je spelletje afmaken op je telefoon voor het dommelen gaan in een ontspannen positie! 

Matras
De kern bestaat uit 300 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen.

De Box
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 27 cm hoog. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd.

De Topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is ontwikkeld van hoge kwaliteit HR Koudschuim. De topper is hierom zo’n 8 cm hoog. 

Deze artistieke boxspring is gefabriceerd van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en nieuwerwetse look! Het hoofdbord is 115 cm hoog, steekt aan beide zijden acht centimeter uit en is 15 cm dik.

Levering op formaat €49,99
De boxsprings worden doorgaans bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane grond; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm