Elektrische Boxspringset Octavia – Antraciet – 180 x 200

1.849,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: bd4a8caf1392 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset Octavia

 

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Een modieuze boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die prachtig en zonnig aanvoelt. Deze boxspring is gefabriceerd met de mooiste materialen om een bevredigende nachtrust voor jou te garanderen! 

Verstelbaar
Dit bed is elektrisch verstelbaar. Zo kan je nog eenvoudig even een boek lezen of je spelletje afmaken op je telefoon voor het dommelen gaan in een relaxen positie! 

Matras
De kern bestaat uit 300 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen.

De Box
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 27 cm hoog. Het enorme voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het belangrijkste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd.

De Topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd van hoge klasse HR Koudschuim. De topper is om die reden zo’n 8 cm hoog. 

Deze stijlvolle boxspring is gefabriceerd van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en moderne look! Het hoofdbord is 115 cm hoog, steekt aan beide zijden acht centimeter uit en is 15 cm dik.

Levering op maat €49,99
De boxsprings worden normaal overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane grond; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat extra service aan. Voor een luttele meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je behoeften te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm