Elektrische Boxspringset Octavia – Antraciet – 180 x 210

1.849,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 411226f34bc2 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset Octavia

100 nachten proefslapen

Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de overmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Een trendy boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die luxueuze en zwoel aanvoelt. Deze boxspring is ontworpen met de mooiste materialen om een propere nachtrust voor jou te garanderen! 

Verstelbaar
Dit bed is elektrisch verstelbaar. Zo kan je nog simpelweg even een boek lezen of je spelletje afmaken op je telefoon voor het dromen gaan in een relaxen positie! 

Matras
De kern bestaat uit 300 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen.

De Box
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-boxen van 27 cm hoog. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd.

De Topper
Een topper kan voor net dat beetje aanvullende comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is ontworpen van hoge klasse HR Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n acht centimeter hoog. 

Deze artistieke boxspring is gemaakt van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en hedendaagse look! Het hoofdbord is 115 cm hoog, steekt aan beide zijden 8 cm uit en is vijftien cm dik.

Levering op formaten €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard overgedragen over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat additionele service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...

-24%
-15%
349,00

1 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-20%
79,99

7 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-17%
2.799,95

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 weken