Elektrische Boxspringset – Thor – Matthew – Antraciet – 140 x 200

1.499,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4f3503ca0fad Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Thor – Matthew

Highlights boxspringset Thor

Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt overgedragen met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in de sterkte medium en behoorlijk. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren uiteenlopende hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd ideaal ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot stevige bodem.

De box
Deze boxspring wordt gebracht met twee pocketveren-boxen van twintig centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het royale profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden geordend. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxury-foam.

Verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog lekker een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een relaxen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje aanvullende comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is ontworpen kwalitatief HR50 Koudschuim. De topper is hierom zo’n negen cm hoog. De tijk van het topmatras is gemaakt van 100% orginele Bio katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Thor heeft een Matthew hoofdbord. Dit hoofdbord is in 4 flinke vlakken opgedeeld, en heeft om die reden een comfort en hedendaagse look. Het hoofdbord is 122 centimeter hoog, is ongeveer 15 cm dik en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

122 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

71 cm