Elektrische Boxspringset – Thor – Matthew – Antraciet – 160 x 200

1.799,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 41e18d4948ae Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Thor – Matthew

Highlights boxspringset Thor

Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen


Matrassen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de sterkte Medium en Stevig. Zelf kan je vaststellen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren menig hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd uitmuntend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan bovendien een medium tot stevige bodem.

De box
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 20 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het royale winst van een pocketvering matras is dat de support van het lijf het mooiste kan worden veelvoorkomend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxury-foam.

Verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde te verstellen. Zo kan je nog heerlijk een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een relaxen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is gemaakt kwalitatief HR50 Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n negen centimeter hoog. De tijk van het topmatras is gefabriceerd van 100% zuivere Bio katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Thor heeft een Matthew hoofdbord. Dit hoofdbord is in vier grote vlakken opgedeeld, en heeft om die reden een schitterend en hippe uitstraling. Het hoofdbord is 122 cm hoog, is circa vijftien cm dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

122 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

71 cm