Elektrische Boxspringset – Thor – Trendy – Antraciet – 140 x 200

1.499,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2f7ecb90334f Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Thor – Trendy

Highlights Boxspringset Thor

Inclusief negen centimeter dikke koudschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de kracht Medium en Stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren meerdere hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd uitmuntend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan mede een medium tot behoorlijke bodem.

De box
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-boxen van 20 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het enorme profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het beste kan worden geordend. Het pocketvering matras karakteriseert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een goedkoop van luxury-foam.

Verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog exceptioneel een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een relaxen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is ontworpen van hoge kaliber HR50 Koudschuim. De topper is om die reden zo’n 9 cm hoog. De tijk van het topmatras is ontwikkeld van 100% natuurlijke Bio katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Thor heeft een Trendy hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een briljant en nieuwerwetse uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is circa 8 centimeter dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm