Elektrische Boxspringset – Thor – Vlak – Antraciet – 160 x 210

2.099,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 83791d46f019 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Thor – Vlak

Highlights boxspringset Thor

Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de kracht Medium en Stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren diverse hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd uitmuntend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan mede een medium tot behoorlijke bodem.

De box
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van twintig cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het royale winst van een pocketvering matras is dat de support van het lichaam het eersterangs kan worden dikwijls. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxury-foam.

Verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde te verstellen. Zo kan je nog gemoedelijk een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een ontspannen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is ontworpen van hoge kaliber HR50 Koudschuim. De topper is om die reden zo’n 9 cm hoog. De tijk van het topmatras is ontworpen van 100% zuivere Bio katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Thor heeft een vlak hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueus en moderne uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is ongeveer zes cm dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

6 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm