Elektrische Boxspringset – Your Home – Antraciet – 140 x 200

1.199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242043493 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Your Home

 

Highlights elektrische boxspring Your Home
Elektrisch verstelbaar
Inclusief zes cm dikke comfortschuim splittoppertopper
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras
Extra support door de zeven zone pocketveren boxen

Iedereen weet hedendaags dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een ultiem bed buitengewoon belangrijk.

Het matras
Het matras is ontworpen van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en goed buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met twee gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met 7 comfortzones van 20 cm hoog. Omdat de boxen ook van pocketveren voorzien zijn, levert dit je extra ligcomfort op. Ook hebben de boxen een anti-slip gunstig. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De splittopper
De splittopper is een prachtexemplaar. De splittopper is voorzien van een 90 centimeter split. bestaat uit een vier,5 cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van 6 cm. De splittopper bedekt het complete bed. De splittopper zorgt voor additionele comfort en geeft een fantastisch ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en simpelweg te verwijderen.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in totaal 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft achtien briljant knopen. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Elektrisch
Lees jij ’s avonds voor het dommelen gaan nog graag een boek? Of kijk je nog wel eens tv om te ontspannen? Deze elektrische boxspring kan bij zowel het hoofd- als voeteneinde versteld worden. Zo kan je gezellig comfortabel zitten/liggen. Het is helemaal jouw feestje!

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras fijn onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel genot van.

Levering op maat €49,99
De boxsprings worden normaal bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard overgedragen over de eerste drempel op de begane grond; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat additionele service aan. Voor een bondige aanvullende bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

56 cm

EAN

8719242043493

Denk ook aan...

-68%
159,00

6 beoordelingen

Levertijd: 5-10 werkdagen

-21%
149,00

3 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!