Elektrische Boxspringset – Your Home – Antraciet – 180 x 200

1.499,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242043516 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Your Home

 

Highlights elektrische boxspring Your Home
Elektrisch te verstellen
Inclusief zes cm dikke comfortschuim splittoppertopper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Extra steun door de 7 zone pocketveren boxen

Iedereen weet hedendaags dat het hebben van een propere nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een maximaal bed buitengewoon belangrijk.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op menig rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met zeven comfortzones van 20 cm hoog. Omdat de boxen mede van pocketveren voorzien zijn, levert dit je extra ligcomfort op. Ook hebben de boxen een anti-slip laag. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

De splittopper
De splittopper is een prachtexemplaar. De splittopper is voorzien van een 90 cm split. bestaat uit een 4,5 cm comfortschuim kern en heeft een volle hoogte van zes centimeter. De splittopper bedekt het absolute bed. De splittopper waakt voor extra comfort en geeft een geweldig ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en moeiteloos te verwijderen.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in totaal twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft 18 prachtige knopen. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Elektrisch
Lees jij ’s avonds voor het slapen gaan nog graag een boek? Of kijk je nog wel eens tv om te ontspannen? Deze elektrische boxspring kan bij zowel het hoofd- als voeteneinde versteld worden. Zo kan je aangenaam gemakkelijk zitten/liggen. Het is honderd procent jouw feestje!

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk schik van.

Levering op formaat €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard overgedragen over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de mooie match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

56 cm

EAN

8719242043516

Denk ook aan...

-27%
-30%