Flamingoplant ‘Anthurium Wit’

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666829819 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Flamingoplant ‘Anthurium Wit’

Wie houdt er niet van een kamerplant met bloemen die bijna het hele jaar bloeit! Hij geeft ongeveer drie keer per jaar bloemen voor een periode van drie maanden. Daarnaast is het een plant met weinig eisen en heeft een luchtzuiverende werking. Hij waakt voor een gezondere milieu, een toename in concentratie en een betere luchtvochtigheid. Ook ideaal dus voor in de slaapkamer!

Standplaats
​​​​​​De kamerplant is een plant die niet veel waarde hecht aan zijn standplaats. Je kan hem zowel in je woonkamer als in de badkamer plaatsen. Let op! op dat de anthurium op een standplaats met indirect licht staat, want door te weinig licht zal de plant minder eerdaags nieuwe bloemen aanmaken.

Water geven
Geef water naar behoefte, het hangt af van het weer buiten en de kamer temperatuur die bij iedereen weer afwijkend is. Zolang de potgrond vochtig aanvoelt, hoef je nog geen water te geven. Geef de kamerplant 1 tot 2 keer per week wat water.

Herkomst & info
Anthurium is afgeleid van het Griekse ‘Anthos’ en ‘Oura’. De letterlijke vertaling hiervan is ‘bloeistaart’. De naam is toepasselijk vanwege de bloeiwijze. Van origine komt de kamerplant uit Colombia. Verder zorgt de plant voor een gezonde milieu, een toename in concentratie en een betere luchtvochtigheid.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de inkoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de kweker
Al onze planten worden rechtstreeks vanuit onze kwekers vervoerd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschut op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele fijn voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is goed voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om rijkelijk een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

Gehele jaar

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666829819