Flamingoplant ‘Anthurium’

37,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666807107 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Flamingoplant ‘Anthurium’

Wie houd er nu niet van kersverse bloemen? Deze anthurium geeft nieuwe bloemen circa drie keer per jaar voor een periode van drie maanden. Daarnaast is de anthurium een bloeiende kamerplant met bijzondere kenmerken. Ze is namelijk moeiteloos in de verzorging, bloeit zeer lang en heeft bovenal een luchtzuiverende werking. Anthuriums zuiveren de lucht van giftige stoffen en scheidt zelfs stoffen af die schimmels en virussen doden. Ze zorgen voor een gezondere leefomgeving, een toename in concentratie en een betere luchtvochtigheid.

Anthuriumplanten binnen of op kantoor zetten CO2 om in zuurstof, zo zuiveren de planten op een orginele manier en oppassen ze voor een optimaal binnenklimaat. Ze creëren een fijne werk- en leefomgeving, niet alleen dankzij de langdurige sierwaarde, maar ook omdat ze continu de lucht zuiveren en de luchtvochtigheid verbeteren. Ook ideaal dus voor in de slaapkamer!

Zeer fijn voor in de badkamer
Niet alle planten doen het ultiem in de badkamer, vanwege de hoge luchtvochtigheid en genoeg donkere ruimte. Maar er zijn gelukkig ook veel planten die daar fijn van houden en erin opbloeien, zoals de anthurium! Zet er bijv. een aantal bij elkaar, om een trendy Urban Jungle badkamer te creëren. Let er wel op dat de anthurium op een standplaats met indirect licht staat, want door te weinig licht zal de plant minder snel kersverse bloemen aanmaken.

Verzorging
Geef water naar behoefte, het hangt af van het weer buiten en de kamer temperatuur die bij iedereen weer afwijkend is. Zolang de potgrond nat aanvoelt, hoef je nog geen water te geven. In de zomer geef je de anthurium approximatief twee keer per week water en in de andere maanden heeft hij veel aan 1 watergift per week. Let er wel op dat je de plant niet dichtbij een radiator zet. Hierdoor kan hij eerdaags uitdrogen.

Zet de anthurium dicht bij een raam voor veel licht. Houd er wel rekening mee dat zodra de zon fel begint te worden dat de anthurium niet midden in de zon staat, want dan kan de plant brandplekken krijgen op de bladeren. Dus houd het weg bij de directe zon, maar zorg wel voor voldoende daglicht.

Een veilige vakantie direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus domweg te doseren. Inhoud 500 ml.

  • Levering op maat; een betrouwbare reis in een rechtopstaande verzendverpakking slechts €7,99
  • Knettervers bij je op de stoep; verzending rechtstreeks vanuit de teler
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
  • Levering op de waddeneilanden is helaas niet misschien
    Let op! De hoogte van de plant is gemeten vanaf de onderzijde kwekerspot
  • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Extra informatie
Merk

Type plant

Bloeiende kamerplanten

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666807107