Gatenplant ‘Monstera Deliciosa’

37,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666804786 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Gatenplant ‘Monstera Deliciosa’

De Monstera Deliciosa staat ook wel leuker bekend als de Gatenplant. Het is een van de meest geliefde kamerplanten in Nederland. Oorspronkelijk komt hij uit Zuid-Amerika. In de natuur zijn er wel 22 species te bewonderen en kan in het wild tot wel twintig meter hoog groeien. Geen zorgen! Deze Monstera zal in je woonkamer niet zo hoog worden.

Verzorging
De gatenplant is de ideale keuzemogelijkheid wanneer je niet genoeg ervaring hebt met planten. Om veel aandacht vraagt ‘ie immers niet. Je hoeft er alleen voor te waken dat de potgrond niet volkomen uitdroogt. Water geef je ongeveer 1 keer per week. Geef hem een plekje in halfschaduw, afgezien van direct zonlicht. Bij levering is de Monstera tussen de 60 – 65 hoog. Let op: dit is inclusief de pot waar de plant in zit.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bruikbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde aanpak producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Een veilige vakantie onmiddelijk vanaf de teler
Al onze planten worden rechtstreeks vanuit onze tuiniers afgezonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend afgeschermd op reis.

  • De monstera wordt als jonge plant overgedragen. Sommige bladeren hebben nog geen gaten, deze komen vanzelf. Hoe ouder de plant wordt, hoe meer gaten hij krijgt
  • Levering op afmeting; verzekerd van een betrouwbare reis voor slechts €9,99
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
  • Levering op de Waddeneilanden is jammergenoeg niet misschien
  • Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 60 – 65 centimeter
  • De bouw en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Sterk luchtzuiverend, air so pure

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

EAN

8719666804786