Gebedsplant ‘Ctenanthe Burle-Marxii’ – inclusief gratis sierpot t.w.v. 14,99

18,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666815249 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Gebedsplant ‘Ctenanthe Burle-Marxii’ – inclusief voor niets sierpot t.w.v. 14,99

Deze plant is een echt sfeermaker voor in elk interieur. De Ctenanthe is een unieke kamerplant die een toffe eigenschap heeft, namelijk dat de plant ’s avonds zijn bladeren optrekt. Als je midden in de nacht  wat geritsel hoort, schrik dan niet!

Standplaats
De plant heeft een voorkeur aan een lichte plek, uit de zon. Zet de Ctenanthe van de voorjaar tot en met de najaar in de halfschaduw. In de winter mag je de plant overplaatsen naar een lichte plek, uit direct zonlicht.

Water geven
Geef de plant regelmatig kleine beetjes water om de potgrond constant vochtig te houden, behalve dat er een laagje water onderin de pot blijft staan. In de winter heeft de plant wat minder water nodig.

Herkomst & info
De Ctenanthe is een excentriek gekleurde plant die deel uitmaakt van de Marantaceae familie. Deze familie komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en bestaat verder uit de Calathea en Stromanthe. Er bestaan aardig wat uiteenlopende soorten, ieder met andere bladvormen en -patronen.

Sierpot
Met kosteloos basic sierpot in de kleur wit, zwart of grijs. Wil je liever een wat prachtig sierpot, koop dan voor 4 euro extra voor de sierpot leaf of dot.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de tuinier
Al onze kamerplanten worden regelrecht vanuit onze kwekers vervoerd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met vaak zorgvuldigheid verpakt. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschut op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je aanvullende optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is betrouwbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding aangenaam mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus eenvoudig te doseren. Inhoud 500 ml.

  • Levering op afmetingen; verzekerd van een goede vakantie voor slechts €9,99
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende artikelen
  • Levering op de Waddeneilanden is jammergenoeg niet soms
  • Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 20 – 30 cm
  • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Extra informatie
Merk

Type plant

kamerplant

Soort plant

Potmaat

12 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw/Schaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

Niet van toepassing

Bloeiperiode

Niet van toepassing

Winterhard

Niet van toepassing

EAN

8719666815249