Geweven Verduisterende Gordijnen – 260 x 150 cm

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720195387329 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Geweven Verduisterende Gordijnen – 260 x 150 cm

Dit verduisterende gordijn verbetert in een handomdraai je privacy en slaapomgeving! Creëer onder andere nog meer sfeer in je woonkamer of zorg er voor dat jouw slaapkamer écht bijzonder donker is. 

Kant-en-klaar geleverd
Het gordijn wordt compleet klaar voor utiliseer geleverd. Zo kun je het gordijn ogenblikkelijk ophangen aan een rail of een roede. Als je het gordijn graag wil ophangen aan een rail, dan wordt je gordijn voorzien van 10 universele gordijnhaken. Het gordijn kan dus op vrijwel iedere rail opgehangen worden. Kies je voor de ringen, dan moet je er rekening mee houden dat de 8 ringen een diameter hebben van ±4 cm binnenafmeting en ±6 cm buitenafmeting.

Vervaardigd uit hoge kwaliteit materialen
Het gordijn is ontworpen van 3-laags geweven 100% polyester met een kwaliteit van 310 GSM. Hierdoor is het gordijn optimaal verduisterend én isolerend. Zo houd je in de winter de warmte in huis en de kou buiten, en ’s zomers andersom! Doordat het gordijn geweven is geeft dit een extra comfort uitstraling aan jouw interieur! Het gordijn heeft een normaal formaat van 150 cm breed en 260 cm lang. Let wel op; eenmaal opgehangen afwisselen de dimensies door het plooien van het gordijn. Door de hoge kwaliteit zijn de gordijnen kreukherstellend, kleurvast en wasbaar op 40°C.

Isolerend en geluidswerend
Deze verduisterende gordijnen zijn isolerend zodat ze de kou (of warmte) heerlijk buiten houden en je slaapomgeving verbeteren. Ook heb je geen last meer van lawaai op straat dankzij de geluidswerende kwaliteit. Zo krijg jij weer de nachtrust die je verdient! Naast je slaapkamer zijn deze gordijnen landelijk mede uitmuntend voor alle andere plekken in huis!

Let op: er zit 1 gordijn in de emballage.

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Bevestiging

Haken, Ringen

Soort gordijn

Verduisterend en Isolerend

EAN

8720195387329