Graslelie Chlorophytum ‘Atlantic’ – inclusief gratis sierpot t.w.v. 14,99

22,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666814976 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Graslelie Chlorophytum ‘Atlantic’ – inclusief gratis sierpot t.w.v. veertien,99

Herkomst & artikel informatie
De Graslelie Chlorophytum Comosum ‘Atlantic’ is afkomstig uit Zuid-Afrika. De ‘Atlantic’ lijkt voldoende op zijn soortgenootjes, maar is zelf uniek doordien de bladeren als een te gekke wirwar door elkaar heen groeien. Ze hebben een witte streep over het midden die kenmerkend is voor de Chlorophytum ‘Atlantic’. Deze graslelie staat ook bekend om de kleine plantjes die hij produceert. Aan lange, mooie stengels komen baby-plantjes waarmee de graslelie zich voortplant. Je kunt deze eraf knippen om je plant te vermenigvuldigen of juist heerlijk laten hangen.

Graslelies zijn gewaardeerd als kamerplanten om een aantal redenen. Allereerst is deze plant huisdiervriendelijk. Waar andere planten giftig kunnen zijn voor honden of katten, is deze plant beschut voor jouw huisdieren. Verder heeft een graslelie ook een luchtzuiverende werking. Veel voorkomende schadelijke stoffen in de lucht binnenshuis worden door deze plant geabsorbeerd en afgebroken.

Sterk Luchtzuiverend
De kaliber van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen over de buitenlucht, maar goed mede over de lucht in ruimten waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, kantoor en op school.

De luchtkwaliteit in deze ruimten wordt bedorven door chemische stoffen die niet alleen worden afgegeven uit meubels, kleding, vloerbedekking, muurbedekking, verf, printers etc., maar bovendien door publiek zelf. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door NASA en Fytagoras heeft aangetoond dat Air So Pure planten beter dan andere planten in staat zijn om deze stoffen uit de lucht op te nemen en daardoor de lucht reinigen.

Uit deze wetenschappelijk onderzoeken kwam naar voren dat de Air So Pure planten beneden andere optimaal zijn voor het geheugen en het concentratievermogen bevorderen. Daarnaast helpt het tegen vermoeidheid en ben je productiever met planten om je heen.

Verzorging
Zet jouw Chlorophytum op een plek waar de plant veel daglicht krijgt. Als de plant namelijk te weinig licht krijgt, vervaagt het uitstekende patroon op het blad. Het is wel een dorstige plant. Houdt de aarde daarom altijd een beetje licht nat, maar zorg ervoor dat deze nooit te vochtig wordt.

Sierpot
Keuze uit twee meerdere sierpotten; luxueus en basic. In kleur varianten.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bruikbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding makkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus comfortabel te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige reis regelrecht vanaf de teler
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers vervoerd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou in huis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid verpakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschermd op vakantie.

  • Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende items
  • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet misschien
  • Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; twintig – 30 cm
  • De constructie en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

12 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja, Air So Pure

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

Niet van toepassing

Bloeiperiode

Niet van toepassing

Winterhard

Niet van toepassing

EAN

8719666814976