Hazenpoot Varen Humata Tyermannii ‘Bunny’

42,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666825828 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Hazenpoot Varen Humata Tyermannii ‘Bunny’

Deze Hazenpoot varen is een groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar hij kan mede beschermd ergens mooi neergezet worden. Met zijn fijne dubbelgeveerde bladeren die sprankelend glanzen. Kan deze hazenpoot varen wel tegen een stootje! Geef de varen een leuk plekje in woonkamer, slaapkamer of badkamer. Hij doet het eigenlijk overal goed!

Standplaats
De varen is erg moeiteloos in onderhoud. Varens kan je het eersterangs vertrekken in de halfschaduw, zonder ogenblikkelijk zonlicht. Bij te vaak licht zullen de bladeren immers geel kleuren.

Water geven
De Hazenpoot varen heeft bijv. alle varens regelmatig water nodig, zorg ervoor dat de potgrond altijd lichtvochtig is, maar geef niet te veel water in 1 keer, afwijkend zullen de wortels gaan rotten.

Herkomst & item info
De Varen is een van de oudste soort planten op aarde en behoort tot de familie vaatplanten. Er zijn wel duizenden species varens, voor zowel in huis als buiten, voor warm of koud klimaat en van groot tot kort. Elk soort heeft zijn eigen uiterlijke kenmerken en kenmerken.
De Humata Tyermannii, bovendien wel hazenpoot varen genoemd is een mooie groene kamerplant die bekend staat om zijn rhizomen. Ze lijken op hazenpootjes, vandaar de bijnaam.

Een veilige reis ogenblikkelijk vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je in huis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bruikbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666825828

Denk ook aan...

-9%
199,00

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-20%
79,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-42%
-36%
-29%
249,00

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 4 werkdagen

-25%
29,99

7 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!