Hertshoornvaren ‘Platycerium Bifurcatum’

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666807626
Beschrijving

Informatie Hertshoornvaren ‘Platycerium Bifurcatum’

De Platycerium bifurcatum, leuker bekend als de hertshoornvaren. De hertshoornvaren is een groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar hij kan tevens beschermd ergens mooi neergezet worden. Zorg er wel voor dat er geniet ruimte om de plant heen is, want zijn bladeren kunnen behoorlijk lang worden. De mantelbladeren gaan naar beneden hangen, terwijl de overige bladeren als een gewei overeind blijven staan.

Standplaats
Het is een plant met een ‘lekkere’ wilde groei die wel de ruimte moet hebben. Zet de plant op een lichte tot halfschaduw plaats, maar pas op voor ogenblikkelijk zonlicht.

Water geven
Houd de potgrond licht vochtig door regelmatig korte hoeveelheden water te geven.

Herkomst & info
De Platycerium bifurcatum, beter bekend als de hertshoornvaren, is een zilverachtige wit-groen kleurende varen en een rustige groeier. De hertshoornvaren is geen onbekende in onze Nederlandse woonkamers. Door de jaren heen is hij uiteenlopende keren ‘in de mode’ geweest en mede tegenwoordig heeft hij qua populariteit niets te klagen.
 
Een veilige reis regelrecht vanaf de teler
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker afgezonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je in huis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met genoeg zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is fijn voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus handig te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666807626

Denk ook aan...

-41%
899,00

1 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-58%
49,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-42%
-50%
-17%
-18%