Hoofdkussen – Bamboe Coolgel

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909028900
Beschrijving

Hoofdkussen – Bamboe Coolgel

Voor een hoofdkussen van topkwaliteit is alleen het voornaamste extreem voldoende; hoofdkussens van Presence zijn van keurige kwaliteit én voor een eerlijke koopsom. Met deze hoofdkussens vergroot je jouw slaapcomfort waardoor je ’s ochtends als een koning(in) uitgerust wakker wordt.

Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gecreëerd van 50% polyester en 50% bamboe. Hierdoor voelt het kussen kostelijk koel aan. Ook is de tijk voorzien van een ritssluiting.

Dit hoofdkussen is gevuld met 100% traagschuim met coolgel. Traagschuim wordt door jouw lichaamswarmte zacht zodat de hoofdkussens met gemak de contouren van jouw nek en hoofd overnemen voor de belangrijkste support. De coolgel geeft de hele nacht koelte af waardoor je niet meer zweet, en het helpt ook bij koorts en bijvoorbeeld migraine. 

Slaaphouding
Dit hoofdkussen kussen is gevuld met 1250 gram traagschuim en is hierdoor bruikbaar voor zij, rug en buikslapers. 

Boxkussen
Boxkussens zijn buitengewoon bekwaam voor mensen met rug- en nekklachten. Een boxkussen heeft in tegenstelling tot een standaard hoofdkussen namelijk een opstaande rand, welke het gat tussen je nek en hoofd ideaal opvult. Vooral door rug- en zijslapers wordt een boxkussen altijd als prettig ervaren. 

Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker verfrissend. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Extra informatie
Merk

Ritssluiting

Ja

Wasvoorschrift

Wasbaar op 40°C

Geschikt voor droger

Nee

Slaaphouding

Materiaal tijk

50% polyester en 50% bamboo

Eigenschap

, , ,

Materiaal vulling

Stevigheid

Medium

Vulgewicht

1250 gram

EAN

8719909028900