Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – 120 x 130

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439143054 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 millimeter

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd van aluminium en geven je interieur een strakke, industriële virtuositeit. De jaloezieën zijn 25 mm breed waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen tevens betrouwbaar tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je exact hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je gemoedelijk genieten van een kop thee en een goed boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je huis voor je het weet een fonkelnieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk doordien de jaloezieën in brede kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het hedendaagse stijl van de jaloezie heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard schrobben want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt helemaal geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën gemakkelijk in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezieën

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439143054