Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – 120 x 130

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439143054 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm

Horizontale godrijnen waken voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontwikkeld van aluminium en geven je interieur een krappe, stoere uitstraling. De godrijnen zijn 25 mm breed waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen mede beschermd tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je afzondering. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je eigenaardig genieten van een kop thee en een prettig boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je huis voor je het weet een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het eigentijdse design van de jaloezie heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale godrijnen aangenaam in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezieën

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439143054