Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet – 100 x 180

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439263349 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet

Horizontale godrijnen oppassen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een strakke, industriële look. De jaloezieën zijn 25 mm breed waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook afgeschermd tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je foutloos spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een betrouwbaar boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordat de jaloezieën in brede kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het trendy ontwerp van de godrijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volledig geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens zijn de horizontale jaloezieën simpelweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439263349