Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet – 140 x 180

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439263363 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet

Horizontale jaloezieën oppassen voor een ruime lichtval in je woonruimte; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm divers waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen mede betrouwbaar tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je kostelijk genieten van een kop thee en een optimaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het trendy design van de godrijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn simpel te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt afgeladen bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439263363