Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet – 180 x 180

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439281992 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je woonruimte; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van aluminium en geven je interieur een gespannen, industriële uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm uiteenlopend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen tevens beschermd tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je foutloos spelen met je beslotenheid. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je kostelijk genieten van een kop thee en een ultiem boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woning voor je er erg in hebt een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral amusant doordat de jaloezieën in verschillende kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het hedendaagse design van de jaloezie heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën gemakkelijk in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439281992