Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet – 180 x 180

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439281992 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontworpen van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm breed waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen mede betrouwbaar tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je volmaakt spelen met je beslotenheid. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een optimaal boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woning in een handomdraai een fonkelnieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk aangezien de jaloezieën in diverse kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het hedendaagse stijl van de jaloezie heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt volmaakt bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale godrijnen handig in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439281992