Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet – 60 x 180

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439263370 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet

Horizontale godrijnen zorgen voor een ruime lichtval in je woonruimte; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van aluminium en geven je interieur een krappe, industriële virtuositeit. De jaloezieën zijn 25 mm verschillend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook beschermd tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je ideaal spelen met je afzondering. Overdag bepaal je exact hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je excentriek genieten van een kop thee en een betrouwbaar boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het modieuze design van de jaloezie heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn domweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen overgedragen met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens zijn de horizontale jaloezieën handzaam in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439263370

Denk ook aan...

-33%
-50%
49,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen