Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet – 60 x 180

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439263370 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Antraciet

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontwikkeld van aluminium en geven je interieur een gespannen, industriële uitstraling. De jaloezieën zijn 25 millimeter verschillend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen mede geschikt tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je volmaakt spelen met je beslotenheid. Overdag bepaal je exact hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je comfortabel genieten van een kop thee en een ultiem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je woonruimte. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het modieuze ontwerp van de godrijn heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De godrijnen zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale godrijnen moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439263370

Denk ook aan...

-16%
79,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-44%
24,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen