Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Donker Grijs – 100 x 180

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439298099 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Donker Grijs

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van aluminium en geven je interieur een gespannen, stoere virtuositeit. De jaloezieën zijn 25 millimeter uiteenlopend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen tevens beschermd tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een ultiem boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis in een handomdraai een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant omdat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het moderne design van de godrijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën simpel in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439298099