Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Donker Grijs – 140 x 180

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439298112 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Donker Grijs

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn ontwikkeld van aluminium en geven je interieur een krappe, robuuste look. De jaloezieën zijn 25 mm uiteenlopend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook geschikt tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je kostelijk genieten van een kop thee en een goed boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woning in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral fris doordien de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het modieuze design van de godrijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt algeheel gebracht met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens zijn de horizontale jaloezieën moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439298112