Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Donker Grijs – 140 x 180

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439298112 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Donker Grijs

Horizontale jaloezieën oppassen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere uitstraling. De godrijnen zijn 25 mm divers waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen mede veilig tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je afzondering. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral amusant doordat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het trendy design van de jaloezie heb je hier jarenlang schik van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De godrijnen zijn genoeglijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard vegen want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën domweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439298112