Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Donker Grijs – 180 x 180

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439298136 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Donker Grijs

Horizontale jaloezieën oppassen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm divers waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook betrouwbaar tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je ideaal spelen met je afzondering. Overdag bepaal je nauwkeurig hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een extreem boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je huis voor je het weet een gloednieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het modieuze ontwerp van de jaloezie heb je hier meerdere jaren lang lol van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De godrijnen zijn comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volmaakt bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën probleemloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439298136