Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Donker Grijs – 180 x 180

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439298136 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Donker Grijs

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm verschillend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook veilig tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je volmaakt spelen met je beslotenheid. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonruimte in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je huis voor je het weet een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het eigentijdse design van de jaloezie heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard vegen want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt volledig overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale godrijnen domweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt gebracht inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439298136