Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart – 100 x 180

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349753 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart

Horizontale godrijnen oppassen voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontworpen van aluminium en geven je interieur een krappe, stoere uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm uiteenlopend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook afgeschermd tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je eigenaardig genieten van een kop thee en een optimaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral amusant doordat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het hippe design van de godrijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn simpelweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard vegen want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën probleemloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439349753