Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart – 140 x 180

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349784 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je woonruimte; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere uitstraling. De jaloezieën zijn 25 millimeter divers waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook geschikt tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je volmaakt spelen met je beslotenheid. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je gemoedelijk genieten van een kop thee en een extreem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een fonkelnieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk doordat de jaloezieën in allerlei kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het hippe design van de jaloezie heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt ideaal bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439349784