Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart – 180 x 180

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349807 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een krappe, stoere uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm uiteenlopend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen bovendien zeker tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je afzondering. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een betrouwbaar boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral amusant omdat de godrijnen in meerdere kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het modieuze ontwerp van de jaloezie heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard vegen want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens zijn de horizontale jaloezieën simpel in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439349807