Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart – 180 x 180

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349807 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart

Horizontale jaloezieën oppassen voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd van aluminium en geven je interieur een strakke, robuuste uitstraling. De jaloezieën zijn 25 millimeter breed waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen tevens betrouwbaar tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je perfect spelen met je privacy. Overdag bepaal je nauwkeurig hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een ultiem boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis voor je er erg in hebt een fonkelnieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk aangezien de jaloezieën in diverse kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het hedendaagse ontwerp van de godrijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De godrijnen zijn comfortabel te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volmaakt geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens zijn de horizontale godrijnen probleemloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439349807