Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart – 60 x 130

9,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349708 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gefabriceerd van aluminium en geven je interieur een gespannen, industriële virtuositeit. De jaloezieën zijn 25 mm breed waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen bovendien beschermd tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je privacy. Overdag bepaal je exact hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een maximaal boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woning voor je er erg in hebt een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat de godrijnen in uiteenlopende kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het moderne design van de jaloezie heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard schrobben want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt vol gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën simpel in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439349708