Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart – 80 x 180

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349739 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Mat Zwart

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere virtuositeit. De jaloezieën zijn 25 millimeter uiteenlopend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen tevens veilig tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je beslotenheid. Overdag bepaal je nauwkeurig hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je kostelijk genieten van een kop thee en een optimaal boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woonhuis voor je het weet een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordat de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het eigentijdse design van de jaloezie heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn domweg te reinigen met een licht natte doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën domweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439349739

Denk ook aan...

-20%
194,99

5 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

-25%
599,00

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-28%
129,99

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-18%
89,99

2 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen