Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Wit – 100 x 180

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439141647 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Wit

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een strakke, robuuste uitstraling. De godrijnen zijn 25 mm uiteenlopend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen mede betrouwbaar tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je foutloos spelen met je privacy. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je gemoedelijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het eigentijdse design van de jaloezie heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn doodeenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale godrijnen comfortabel in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439141647