Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Wit – 200 x 180

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439141692 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Wit

Horizontale jaloezieën oppassen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een strakke, robuuste look. De jaloezieën zijn 25 mm breed waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook veilig tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je perfect spelen met je privacy. Overdag bepaal je nauwkeurig hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een optimaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woning voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk doordien de godrijnen in meerdere kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het hedendaagse design van de jaloezie heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De godrijnen zijn moeiteloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt perfect geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens zijn de horizontale jaloezieën simpel in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439141692