Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Wit – 200 x 180

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439141692 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 millimeter – Wit

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn ontwikkeld van aluminium en geven je interieur een strakke, industriële virtuositeit. De jaloezieën zijn 25 mm divers waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook zeker tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je afzondering. Overdag bepaal je exact hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een volslagen boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker vaak te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woonhuis in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk omdat de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het modieuze pasvorm van de jaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens zijn de horizontale jaloezieën eenvoudig in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439141692