Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Wit – 80 x 250

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439141821 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Wit

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn ontwikkeld van aluminium en geven je interieur een krappe, robuuste uitstraling. De jaloezieën zijn 25 millimeter verschillend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook beschermd tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je uitmuntend spelen met je privacy. Overdag bepaal je exact hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je kostelijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woonruimte voor je er erg in hebt een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien de jaloezieën in diverse kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het eigentijdse ontwerp van de jaloezie heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn handig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439141821