Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Wit

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439141708 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Wit

Horizontale jaloezieën oppassen voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere virtuositeit. De jaloezieën zijn 25 millimeter divers waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook beschermd tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je volmaakt spelen met je beslotenheid. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een volslagen boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis voor je er erg in hebt een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordien de jaloezieën in verschillende kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het hippe ontwerp van de jaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën probleemloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439141708

Denk ook aan...