Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver – 120 x 130

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439143054 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver

Horizontale godrijnen zorgen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontworpen van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm uiteenlopend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook goed tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je perfect spelen met je afzondering. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonruimte in schijnt. ‘s Avonds kun je sfeervol genieten van een kop thee en een extreem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woning in een handomdraai een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien de jaloezieën in diverse kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het hedendaagse ontwerp van de jaloezie heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt vol overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën gemakkelijk in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezieën

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439143054