Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver – 120 x 130

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439143054 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 millimeter – Zilver

Horizontale jaloezieën oppassen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere uitstraling. De godrijnen zijn 25 mm divers waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen tevens goed tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je afzondering. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je gemoedelijk genieten van een kop thee en een mogelijkheid4 boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis voor je het weet een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien de jaloezieën in verschillende kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het moderne ontwerp van de jaloezie heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard schrobben want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens zijn de horizontale jaloezieën moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezieën

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439143054

Denk ook aan...

-43%
-44%
49,99

1 beoordelingen

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

-27%
-38%
-26%
139,00

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-36%
-37%
18,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 2 werkdagen