Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver – 140 x 180

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439142934 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een strakke, robuuste uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm divers waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen tevens zeker tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je uitstekend spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je gemakkelijk genieten van een kop thee en een volslagen boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonruimte. Je geeft je huis in een handomdraai een fonkelnieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant omdat de jaloezieën in diverse kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het modieuze design van de godrijn heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen gebracht met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens zijn de horizontale godrijnen simpelweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439142934