Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver – 140 x 180

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439142934 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontwikkeld van aluminium en geven je interieur een krappe, industriële uitstraling. De jaloezieën zijn 25 millimeter verschillend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen bovendien goed tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je afzondering. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je gezellig genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woning in een handomdraai een fonkelnieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk doordat de godrijnen in brede kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het trendy design van de jaloezie heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn simpel te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volledig bezorgd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens zijn de horizontale godrijnen moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439142934