Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver – 60 x 130

9,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439142972 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver

Horizontale godrijnen zorgen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn vervaardigd van aluminium en geven je interieur een strakke, industriële uitstraling. De godrijnen zijn 25 mm verschillend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen tevens beschermd tegen een stootje. 

Met deze godrijnen kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je gemoedelijk genieten van een kop thee en een heerlijk boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woning voor je het weet een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat de jaloezieën in allerlei kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het moderne design van de jaloezie heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard vegen want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale godrijnen gemakkelijk in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439142972