Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver – 60 x 130

9,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439142972 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en geven je interieur een krappe, stoere uitstraling. De jaloezieën zijn 25 millimeter divers waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen bovendien zeker tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je nauwkeurig hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een extreem boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het moderne design van de jaloezie heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval bepalen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn probleemloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens zijn de horizontale jaloezieën moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439142972