Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver – 60 x 180

14,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439142897 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontworpen van aluminium en geven je interieur een strakke, industriële uitstraling. De godrijnen zijn 25 mm divers waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen mede veilig tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je uitstekend spelen met je beslotenheid. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonruimte in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een extreem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker vaak te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordat de jaloezieën in brede kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het hedendaagse ontwerp van de jaloezie heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt perfect gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën simpel in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439142897