Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver – 80 x 180

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439142903 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver

Horizontale godrijnen zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd van aluminium en geven je interieur een krappe, industriële uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm verschillend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen mede veilig tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordat de jaloezieën in diverse kleuren/materialen voorradig zijn! Door het hedendaagse design van de jaloezie heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn simpel te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens zijn de horizontale jaloezieën doodeenvoudig in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439142903