Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver – 80 x 250

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439193400 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Aluminium – 25 mm – Zilver

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn vervaardigd van aluminium en geven je interieur een strakke, stoere uitstraling. De jaloezieën zijn 25 mm uiteenlopend waardoor ze niet te grof ogen en ze kunnen ook beschermd tegen een stootje. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je privacy. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je ontzettend genieten van een kop thee en een betrouwbaar boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woonhuis voor je het weet een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordien de jaloezieën in allerlei kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het hedendaagse ontwerp van de jaloezie heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je het schoonmaken met een lamelborstel. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol bezorgd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens zijn de horizontale jaloezieën domweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelstaaf (links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439193400