Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem – Creme – 100 x 220

104,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317059 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontwikkeld van hout en geven je interieur een nieuwerwetse, gezellige uitstraling. De godrijnen zijn 50 millimeter breed waardoor ze nauwkeurig het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en zwoel. 

Met deze jaloezieën kan je uitstekend spelen met je afzondering. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk doordien de godrijnen in uiteenlopende kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het eigentijdse vormgeving van de jaloezie heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt algeheel bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie makkelijk in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317059