Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem – Creme – 100 x 220

104,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317059 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 millimeter – Leem

Horizontale godrijnen zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van hout en geven je interieur een hedendaagse, gemoedelijke uitstraling. De jaloezieën zijn 50 millimeter verschillend waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en zwoel. 

Met deze jaloezieën kan je uitstekend spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan bovendien nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woonruimte voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk omdat de jaloezieën in vele kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het nieuwerwetse pasvorm van de jaloezie heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt afgeladen bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale godrijn comfortabel in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317059