Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem – Creme – 120 x 220

124,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317066 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van hout en geven je interieur een moderne, huiselijke virtuositeit. De jaloezieën zijn 50 millimeter breed waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, robuust en zwoel. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je afzondering. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je prettig genieten van een kop thee en een maximaal boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker genoeg te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woning voor je het weet een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral onbevangen doordien de godrijnen in diverse kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het moderne ontwerp van de jaloezie heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de horizontale jaloezie simpelweg in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317066

Denk ook aan...

-67%
9,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

-30%
229,00

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-27%
264,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-31%
44,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-25%
59,99

1 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen