Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem – Creme – 120 x 220

124,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317066 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 millimeter – Leem

Horizontale godrijnen zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van hout en geven je interieur een moderne, sfeervolle uitstraling. De jaloezieën zijn 50 mm verschillend waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en warm. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je afzondering. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonruimte in schijnt. ‘s Avonds kun je aangenaam genieten van een kop thee en een maximaal boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonruimte. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordat de godrijnen in diverse kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het nieuwerwetse design van de jaloezie heb je hier meerdere jaren lang schik van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De godrijnen zijn gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt compleet bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt gebracht inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317066