Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem – Creme – 160 x 220

159,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317080 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van hout en geven je interieur een actuele, intieme look. De godrijnen zijn 50 mm verschillend waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en zwoel. 

Met deze jaloezieën kan je uitstekend spelen met je privacy. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je eigenaardig genieten van een kop thee en een extreem boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker vaak te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je huis voor je er erg in hebt een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk omdat de jaloezieën in diverse kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het trendy ontwerp van de jaloezie heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het item wordt vol geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is de horizontale godrijn comfortabel in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt gebracht inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317080