Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem – Creme – 200 x 220

194,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317103 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woning; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn ontwikkeld van hout en geven je interieur een actuele, sfeervolle virtuositeit. De godrijnen zijn 50 mm divers waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, rustiek en zonnig. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je afzondering. Overdag bepaal je nauwkeurig hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een extreem boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale godrijnen zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je woning voor je het weet een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordien de jaloezieën in diverse kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het modieuze vormgeving van de jaloezie heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht natte doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt volmaakt bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale godrijn moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317103

Denk ook aan...

-17%
99,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-21%
149,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-44%
-27%
54,99

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-25%
89,99

2 beoordelingen

Levertijd: 1-2 weken

-17%
99,99

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 weken