Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem – Creme – 200 x 220

194,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317103 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woonruimte; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gemaakt van hout en geven je interieur een modieuze, sfeervolle uitstraling. De jaloezieën zijn 50 mm divers waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, natuurlijk en heet. 

Met deze godrijnen kan je perfect spelen met je privacy. Overdag bepaal je accuraat hoeveel licht er je woning in schijnt. ‘s Avonds kun je heerlijk genieten van een kop thee en een ultiem boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker vaak te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het eigentijdse design van de godrijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn moeiteloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het item wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie aangenaam in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het artikel wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317103