Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem – Creme – 80 x 180

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439310296 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn ontwikkeld van hout en geven je interieur een eigentijdse, gemoedelijke uitstraling. De godrijnen zijn 50 mm breed waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, robuust en zwoel. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je afzondering. Overdag bepaal je exact hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een extreem boek, afgezien van dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan tevens nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het stijvolle ontwerp van de godrijn heb je hier meerdere jaren lang genot van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn probleemloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het item wordt volledig bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de horizontale godrijn moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439310296