Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem – Creme – 80 x 220

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317042 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Leem

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gefabriceerd van hout en geven je interieur een hedendaagse, sfeervolle virtuositeit. De godrijnen zijn 50 mm divers waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, rustiek en warm. 

Met deze jaloezieën kan je foutloos spelen met je privacy. Overdag bepaal je exact hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je gezellig genieten van een kop thee en een goed boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar thuis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woning. Je geeft je woonhuis voor je er erg in hebt een gloednieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral speels doordat de jaloezieën in uiteenlopende kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het trendy design van de godrijn heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het item wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is de horizontale jaloezie handig in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317042