Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe – 100 x 220

104,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317141 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag in huis komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van hout en geven je interieur een moderne, buitengewone uitstraling. De jaloezieën zijn 50 mm verschillend waardoor ze accuraat het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en warm. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je afzondering. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonhuis in schijnt. ‘s Avonds kun je gezellig genieten van een kop thee en een maximaal boek, met uitsluiting van dat er iemand ongevraagd bij je naar in huis kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De godrijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker vaak te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woning in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat de godrijnen in meerdere kleuren/materialen leverbaar zijn! Door het nieuwerwetse design van de jaloezie heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval regelen
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt algeheel bezorgd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is de horizontale jaloezie moeiteloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317141

Denk ook aan...