Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe – 120 x 220

124,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317158 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe

Horizontale jaloezieën zorgen voor een ruime lichtval in je huis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag binnen komt. 

Deze horizontale jaloezieën zijn gefabriceerd van hout en geven je interieur een hedendaagse, intieme uitstraling. De godrijnen zijn 50 mm verschillend waardoor ze precies het effect krijgen wat je van deze godrijnen mag verwachten, landelijk en zwoel. 

Met deze jaloezieën kan je uitmuntend spelen met je afzondering. Overdag bepaal je precies hoeveel licht er je woonruimte in schijnt. ‘s Avonds kun je eigenaardig genieten van een kop thee en een prima boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen jaloezieën je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je woonhuis. Je geeft je woonruimte in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig omdat de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen beschikbaar zijn! Door het modieuze pasvorm van de jaloezie heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn domweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de horizontale jaloezie doodeenvoudig in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging. Binnen 10 minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317158