Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe – 120 x 220

124,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439317158 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Horizontale Jaloezie Hout – 50 mm – Taupe

Horizontale jaloezieën waken voor een ruime lichtval in je woonhuis; je bepaalt zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag thuis komt. 

Deze horizontale godrijnen zijn gemaakt van hout en geven je interieur een nieuwerwetse, gezellige uitstraling. De godrijnen zijn 50 mm breed waardoor ze accuraat het effect krijgen wat je van deze jaloezieën mag verwachten, landelijk en warm. 

Met deze jaloezieën kan je ideaal spelen met je privacy. Overdag bepaal je exact hoeveel licht er je huis in schijnt. ‘s Avonds kun je lekker genieten van een kop thee en een extreem boek, behalve dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 

Daarnaast bevorderen godrijnen je slaap; je komt ’s avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan mede nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
De jaloezie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker voldoende te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…

Horizontale jaloezieën zijn al met al een top-keuze voor je huis. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral enig doordien de jaloezieën in meerdere kleuren/materialen verkrijgbaar zijn! Door het hedendaagse design van de godrijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval reguleren
De bediening bestaat uit een tuimelstaaf (links) en een optrekkoord (rechts).

Schoonmaken
De jaloezieën zijn comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Ook kan je altijd je plumeau tevoorschijn toveren!

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is de horizontale godrijn probleemloos in te korten in de hoogte en bestaat de bediening uit een tuimelkoord(links) en optrekkoord (rechts). Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. Het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging. Binnen tien minuten te monteren.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Jaloezie

Type raamdecoratie

Jaloezie

EAN

8711439317158